‘Natuur in de wijk’ is een project dat voortkomt uit het collectief van Natuurbalans-Limes Divergens en Vink Tuin en Landschap. Beide realiseren projecten binnen de thema’s’ natuur, landschap en biodiversiteit.

Natuurbalans – Limes Divergens

Sinds 1992 richt Natuurbalans-Limes Divergens uit Nijmegen zich op ecologisch onderzoek en advies in heel Nederland. Onze 18 medewerkers hebben een brede kennis van flora, zoogdieren, vogels, reptielen, amfibien, vissen, en insecten. Inmiddels hebben we ook ruime ervaring op het gebied van natuurbeleid en natuurwetgeving. Deze kennis zetten we in voor inventarisaties, monitoringsprogramma’s, beheersplannen en toetsingen in het kader van de natuurwetgeving.

Logo_BalansDivergens

 

Vink Tuin en Landschap

Vink Tuin en Landschap¬†geeft uitvoering aan gemeentelijk en provinciaal beleid waarbij beleid wordt omgezet in concrete projecten. Binnen ‘Natuur in de wijk’ vormt Vink Tuin en Landschap de spil tussen kennis en onderzoek (Natuurbalans -Limes Divergens), en uitvoering/ realisatie: bewoners en bedrijven in de deelnemende gemeenten.

 

Logo Vink Tuin en Landschap