Meld je aan voor een nestkast en/of beplanting

Nestkasten en beplanting

Woon je binnen de bebouwde kom van één van de deelnemende gemeenten? Dan kun je onderaan deze pagina nestkastjes en beplanting aanvragen. Gratis, welteverstaan! Klik op het blauwe uitklapmenu 'Noord-Brabant' en selecteer jouw gemeente. Heb je een flyer in de brievenbus ontvangen, dan zijn daarop de doelsoorten aangekruist die geschikt zijn voor jouw huis of tuin?

We verzamelen eerst alle aanmeldingen en zullen daarna de kasten en beplanting per gemeente uitdelen. Uitlevering zal in de winter van 2024/2025 plaatsvinden. Voor alle materialen geldt op=op.

Let op: nadat je bestelt hebt ontvang je een bevestigingsmail. Gelieve een nieuwe bestelling te plaatsen als je deze niet ontvangt. Mocht het niet lukken kan je het beste even contact met ons opnemen.

Mijn gemeente staat er niet bij

Als jouw gemeente niet in het blauwe uitklapmenu hieronder staat, dan zijn alle materialen helaas al vergeven. Meedoen is dan niet meer mogelijk.

Hoe gebruiken wij persoonsgegevens?

Bij het invullen van het formulier zal je persoons- en adresgegevens moeten opgeven. Gegevens die je aan ons verstrekt worden uitsluitend gebruikt om ervoor te zorgen dat de nestkastjes/beplanting naar het goede adres worden verstuurd.
Daarnaast wordt er binnen Natuur in de Wijk een nulmeting gedaan naar de aanwezigheid van de doelsoorten in de wijk. Na enkele jaren, als alle kastjes al een tijdje hangen, wordt er nogmaals een telling gedaan. Uit deze telling blijkt hoe effectief het project is. Daarom is het belangrijk om te weten wáár de kastjes precies hangen.

Het kan zijn dat het projectteam dat komt monitoren, heel graag even in een kastje wil kijken. Om je hierover te kunnen benaderen, is het belangrijk om te weten hoe wij jou het beste kunnen bereiken.

© Orbis natuur | landschap | klimaat