Contact

Via onderstaand contactformulier kan je je aanmelden voor Natuur in de Wijk. Geef wel goed aan waar je woont en zorg dat we je op het juiste mailadres of telefoonnummer kunnen bereiken!

Ook voor vragen of opmerkingen ben je hier op de juiste pagina. Kies uit het drop-down menu met welke reden je contact met ons opneemt, tik je vraag en contactgegevens in en we komen zo snel mogelijk bij je terug!

Let op: aanmeldingen van deelnemers woonachtig binnen de gekozen kerngebieden worden als eerste behandeld. Zolang de voorraad strekt worden, op volgorde van aanmelding, deelnemers van buiten de gekozen kerngebieden benaderd.

Let op: druk niet op enter bij het proberen te versturen van het formulier, maar druk op de knop en zorg ervoor dat alle velden goed zijn ingevuld.

Heb je problemen met het formulier? Laat het ons weten via info@natuurindewijk.nl.

Voor het formulier maken we gebruik van Google reCAPTCHA om het versturen van SPAM tegen te gaan. Google reCAPTCHA schrijft tracking cookies. Als u gebruik wilt maken van ons contactformulier moet u daarom eerst akkoord gaan met onze privacyverklaring. Pas daarna mogen wij het formulier tonen en de functionaliteit van Google reCAPTCHA inschakelen.

© Orbis natuur | landschap | klimaat