Aanmelden voor nestkast en/of beplanting

Nestkasten en beplanting

Woon je binnen de bebouwde kom van één van de deelnemende gemeenten? Dan kun je onderaan deze pagina nestkastjes en beplanting aanvragen. Gratis, welteverstaan!

Heb je een flyer in de brievenbus ontvangen, dan zijn daarop de doelsoorten aangekruist die geschikt zijn voor jouw huis of tuin. Wil je meer informatie over de verschillende nestkasten kijk dan op deze pagina.

Meer informatie over de verschillende beplantingspakketten is te vinden op deze pagina.

We verzamelen eerst alle aanmeldingen en zullen daarna de kasten en beplanting per gemeente uitdelen. Uitlevering gaat op volgorde van aanmelding en in sommige gevallen krijgen bepaalde (kastjes van) doelsoorten voorrang. Op=op.

Niet meer te bestellen per gemeente

Nestkasten zijn niet meer te bestellen voor Bergen op Zoom, Bernheze, Boxtel, Eindhoven, Gilze en Rijen, Heeze-Leende, Meierijstad, Oirschot, Oisterwijk en Waalwijk.

Beplanting is niet meer te bestellen voor Bergen op Zoom, Bernheze, Boxtel, Eindhoven, Gilze en Rijen, Heeze-Leende, Hilvarenbeek, Meierijstad, Oirschot, Oisterwijk en Waalwijk.

Link naar aanvraagformulier Veldhoven »

Link naar aanvraagformulier Steenbergen »

Link naar aanvraagformulier Etten-Leur »

Link naar aanvraagformulier Oosterhout »

Hoe gebruiken wij persoonsgegevens?

Bij het invullen van het formulier zal je persoons- en adresgegevens moeten opgeven. Gegevens die je aan ons verstrekt worden uitsluitend gebruikt om ervoor te zorgen dat de nestkastjes/beplanting naar het goede adres worden verstuurd.
Daarnaast wordt er binnen Natuur in de Wijk een nulmeting gedaan naar de aanwezigheid van de doelsoorten in de wijk. Na enkele jaren, als alle kastjes al een tijdje hangen, wordt er nogmaals een telling gedaan. Uit deze telling blijkt hoe effectief het project is. Daarom is het belangrijk om te weten wáár de kastjes precies hangen.

Het kan zijn dat het projectteam dat komt monitoren, heel graag even in een kastje wil kijken. Om je hierover te kunnen benaderen, is het belangrijk om te weten hoe wij jou het beste kunnen bereiken.

© Orbis natuur | landschap | klimaat

Natuur in de Wijk wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de provincie Noord-Brabant.

Provincie Noord-Brabant