Aanmelden voor nestkast en/of beplanting voor Zundert

Via dit formulier kun je een nestkastje en beplanting aanvragen voor het project Natuur in de Wijk in Zundert. Het ophangen verzorg je zelf.

Voor informatie omtrent de verschillende soorten nestkastjes, geschiktheid voor jouw tuin en overige informatie zie: www.natuurindewijk.nl.

Het kerngebied zie je in het kaartje hieronder. Woon je in een van deze wijken? Dan krijg je voorrang en kom je als eerste in aanmerking voor nestkastjes, planten en boompjes.
Ook als je buiten deze wijken woont kun je meedoen, zolang de voorraad strekt. Voorwaarde is wel, dat je binnen de bebouwde kom woont.

Let op: altijd geldt op=op.

Door het invullen van dit formulier geef je project Natuur in de Wijk toestemming om je gegevens te verzamelen ten behoeve van de levering en monitoring van de nestkasten en/of beplanting. Hierover kun je meer lezen op www.natuurindewijk.nl/bestellen

Projectgebied Zundert

Ik woon BINNEN HET KERNGEBIED van het project Zundert (zie omlijnd gebied op bovenstaande kaart). Dit wordt door ons gecontroleerd. *

 • Ik woon in gemeente Zundert*

In totaal kun je maximaal 3 nestkastjes bestellen. 

 • gierzwaluwkast

  Let op: dit is een zware kast die hoog opgehangen moet worden. Bij voorkeur meerdere kasten bij elkaar plaatsen. Hulp nodig bij het ophangen? Geef dit aan bij 'Eventuele opmerkingen' onderaan dit bestelformulier. Meer informatie over ophangen gierzwaluwkast.

 • biodiversiteitshaag

  Mengsel van veldesdoorn, gelderse roos en haagbeuk, geleverd in pakketten van 25 planten (5 strekkende meter). Meer informatie

 • Vogelhaag

  Mengsel van gewone zuurbes, liguster, veldesdoorn, haagbeuk en egelantier, geleverd in pakketten van 25 planten (5 strekkende meter). De stekels zorgen ervoor dat de vogels buiten het bereik van onder andere katten kunnen schuilen. Meer informatie

  Drie kleine laagstam fruitboompjes die zichzelf bestuiven: appel, peer en kers.

  Pakket van drie kleine struiken die lekkere vruchten dragen voor mens en (met name) dier: aalbes, zwarte bes en egelantier. 

  Pakket van 35 potjes met bloeiende inheemse vaste  planten: duizendblad, betonie, veldsalie en ruig klokje. Goed om ongeveer 5 m² in te planten.

Indien je meer dan de maximaal aangegeven hoeveelheden wilt ontvangen, graag aangeven hoeveel en wat je hiermee wilt doen. Wij nemen contact met je op.

Wil je een pluktuin, bloementuin of biodiversiteitstuin aanleggen met inheemse planten op openbare grond? Beschrijf dan hieronder waar, wat, hoe en waarom. Wij nemen contact met je op.

 • Ik begrijp dat de levering van beplanting en nestkasten vanuit Natuur in de Wijk afhankelijk is van mijn adres (binnen kerngebied), beschikbaarheid en geschiktheid van mijn locatie. En ik begrijp dat de subsidieverstrekker via een steekproef kan controleren of de nestkastjes zijn opgehangen en bewoond worden. *

Eventuele opmerkingen

* Verplicht. We gebruiken je gegevens alleen om je een reactie te kunnen geven (bekijk hier onze privacyverklaring).

© Orbis natuur | landschap | klimaat